وبلاگ

راهنمای خرید ناودانی از صفر تا صد + بررسی تمام نکات

راهنمای خرید ناودانی

خرید ناودانی همانند خرید سایر مصالح ساختمانی، نیازمند داشتن اطلاع از برخی نکات بسیار مهم است. توجه به این نکات، پیش از خرید، در زمان خرید و یا پس از خرید این محصولات به خریداران گرامی کمک خواهد کرد تا تجربه بسیار خوبی از خرید ناودانی داشته باشند و محصولاتی با کیفیت بالا و با بهترین قیمت را انتخاب نمایند. در مقاله راهنمای خرید ناودانی که توسط سایت آهن ملت تهیه شده است، قصد داریم به بررسی این نکات مهم بپردازیم پس در ادامه همراه ما باشید.

قبل از خرید ناودانی به چه نکاتی توجه کنیم؟

در مرحله اول خرید ناودانی، نکات مهمی وجود دارند که پیش از خرید این محصولات باید آن‌ها را در نظر داشته باشید. در گام اول، اهمیت دارد تا با انواع ناودانی آشنایی داشته باشید تا بر این اساس، بتوانید محصولی متناسب با نیاز پروژه خود، با کیفیت بالا و کاملا مرغوب را انتخاب کنید. در ادامه مقاله راهنمای خرید ناودانی ، نکات مهمی را که باید پیش از خرید ناودانی آن‌ها را در نظر داشته باشید، عنوان خواهیم کرد.

لیست نکات مهم قبل از خرید ناودانی در این تصویر آورده شده است

ناودانی چیست؟

ناودانی‌ها از مهم‌ترین مقاطع در حوزه ساختمان‌سازی به شمار می‌روند. این محصولات فولادی، که از نظر ظاهری به حرف U در زبان انگلیسی شباهت دارند، متشکل از دو بال عمود بر جان هستند و در انواع بال شیب‌دار و بال موازی، تولید و به بازار عرضه شده‌اند.

استانداردی که به منظور تولید ناودانی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند UPE (یا UPA) و UPN (یا UNP) هستند که تفاوت آن‌ها را باید در ضخامت، زاویه بال و جان آن‌ها دانست. در استاندارد UPE، زاویه بال برابر 90 درجه است و ضخامت بال در کل سطح ناودانی یکسان و برابر است. این در حالیست که در استاندارد UPN، بال شیب‌دار بوده و زاویه بال و جان در آن بیشتر است.

انواع ناودانی کدامند؟

انواع ناودانی را می‌توان از نظر شکل ظاهری، وزن، روش تولید و جنس دسته‌بندی نمود که در ادامه، به بررسی هریک از آن‌ها خواهیم پرداخت.

  • شکل ظاهری

ناودانی‌ها از نظر شکل ظاهری در انواع ساده در سایز 5 تا 22 و مشبک موجود هستند. ناودانی‌های مشبک، به منظور بستن پیچ و مهره، روی بدنه خود دارای سوراخ هستند.

  • وزن

از نظر وزن، ناودانی‌ها در انواع سبک و سنگین موجود هستند. به بیان دیگر، استاندارد UPE، همان ناودانی‌های سبک و استاندارد UNP، ناودانی‌های سنگین و یا هم وزن اروپا هستند. این مقاله، به عنوان راهنمای خرید ناودانی در اختیار شما قرار گرفته است بنابراین باید بدانید که در هنگام خرید، نه تنها وزن، بلکه ابعاد این دو مدل ناودانی نیز با یکدیگر تفاوت دارند. این بدان معناست که ناودانی سبک در مقایسه با ناودانی سنگین، طول بال، ضخامت جان و بال کمتری دارد.

  • روش تولید

ناودانی‌ها به دو روش فابریک و پرسی تولید می‌گردند. در روش فابریک که در کارخانه‌های تولیدکننده انجام می‌گیرد، از غلتک‌های مخصوص برای شکل‌دهی ناودانی استفاده می‌شود این در حالیست که در روش پرسی، ناودانی‌ها توسط پرس ورق فولادی تولید می‌گردند.

  • جنس

هرچندکه رایج‌ترین جنس ناودانی، فولاد است اما این مقاطع را می‌توان از نظر جنس نیز دسته‌بندی کرد. برای تولید ناودانی‌های فابریک از فولاد گرید ST37 و ST52، و برای تولید ناودانی پرسی از استنسل استیل، گالوانیزه، آلومینیوم و فولاد استفاده می‌شود.

ابعاد ناودانی چقدر است؟

یکی از نکات مهمی که قصد داریم در مقاله راهنمای خرید ناودانی به آن بپردازیم، ابعاد ناودانی است. اطلاع از ابعاد این مقاطع، به شما کمک خواهد کرد تا خرید خود را به شکلی کاملا دقیق و اصولی انجام دهید.

از نظر طول، ناودانی‌ها در شاخه‌های 6 و 12 متری تولید و به بازار عرضه می‌شوند. چنانچه به طولی کمتر از این مقادیر نیاز داشته باشید، می‌توانید سفارشات خود را ثبت نموده تا به کمک هوا برش یا دستگاه فرز، ناودانی با طول مورد نظر شما برش داده شود.

همچنین سایز ناودانی نیز از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کنید، ارتفاع جان ناودانی، همان سایز این مقاطع است که با واحد میلی‌متر اندازه‌گیری می‌شوند. ناودانی‌ها در سایزهای 30 تا 400 میلی‌متر در بازار موجود هستند اما رایج‌ترین سایز آن‌ها، 50 تا 330 میلی‌متر است. علاوه بر طول و سایز ناودانی، باید به ضخامت بال، طول بال و ضخامت جان نیز توجه کنید که مولفه‌های بسیار مهمی در هنگام خرید ناودانی به شمار می‌روند.

راهنمای خرید ناودانی و بررسی نکات مهم

وزن ناودانی چقدر است؟

در هنگام خرید ناودانی، اطلاع از وزن این مقاطع بسیار حائز اهمیت است چرا که فروش این محصولات، بر اساس وزن آن‎ها انجام می‌گیرد.

کدام کارخانجات تولیدکننده ناودانی هستند؟

در حال حاضر، برندهای بسیار مطرحی در کشور وجود دارند که در زمینه تولید انواع ناودانی مشغول فعالیت هستند. آشنایی با این برندها و محصولات عرضه‌شده توسط آن‌ها به شما کمک خواهد کرد تا با خیال آسوده، این مقاطع فولادی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا خریداری نمایید. علاوه بر تولیدات داخلی، امکان انتخاب و خریداری انواع ناودانی از برندهای وارداتی کشورهای اروپایی، اوکراین و ترکیه نیز وجود دارد. شرکت فولاد ناب تبریز، مجتمع پروفیل صنعت ماهان، شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت فولاد سپهر ایرانیان، گروه صنعتی شکفته مشهد، گروه فولاد البرز غرب ابهر، شرکت فولاد کوهپایه و شرکت فولاد البرز ایرانیان (فایکو) از کارخانه‌های تولیدکننده ناودانی بسیار مطرح در کشور به شمار می‌روند.

قیمت ناودانی چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت ناودانی یکی از موارد بسیار مهمی است که می‌بایست پیش از خرید این مقاطع آن را در نظر داشته باشید. یکی از راه‌هایی که به منظور تعیین قیمت ناودانی در اختیار دارید، بورس کالا است که به طور مستقیم می‎تواند روی قیمت این محصولات تاثیر داشته باشد. همچنین نوسان نرخ ارز، میزان عرضه و تقاضا، وارداتی یا داخلی بودن مقاطع بودن، سایز و ابعاد ناودانی و… نیز از دیگر مواردی هستند که روی تعیین قیمت ناودانی تاثیر دارند.

به همین دلیل، به عنوان خریدار ناودانی، شما به یک مرجع معتبر نیاز دارید که آخرین تغییرات قیمت انواع ناودانی را در اختیار شما قرار دهد. خبر خوب این است که در سایت آهن ملت، امکان مشاهده قیمت روز ناودانی، بر اساس سایز و ابعاد این محصولات وجود دارد و قیمت‌ها به صورت روزانه، توسط کارشناسان این مجموعه به‌روزرسانی می‌شوند. همچنین شما می‌توانید به منظور استعلام قیمت ناودانی با کارشناسان ما در این مجموعه به شماره 02167103 تماس حاصل نمایید.

بارگیری در کدام محل انجام می‌گیرد؟

به عنوان آخرین نکته که باید پیش از خرید ناودانی به آن توجه کنید، آن است که بارگیری قرار است در کدام شهر انجام شود. برای مثال، در صورتی که ناودانی مورد نظر شما به تعداد محدود و تنها توسط چند کارخانه خاص، تولید می‎گردد فروشنده موظف است تا اطلاعات لازم در خصوص کارخانه تولیدکننده و محل بارگیری سفارش را در اختیار شما قرار دهد. دلیل اهمیت این موضوع آن است که هزینه حمل و نقل، از جمله مواردی است که می‌تواند قیمت نهایی ناودانی را تحت تاثیر قرار دهد.

توجه به چه نکاتی در راهنمای خرید ناودانی حائز اهمیت است؟

در ادامه مقاله راهنمای خرید ناودانی، قصد داریم به بررسی نکات مهم در زمان خرید این محصولات بپردازیم. شما به عنوان خریدار ناودانی، روش‎های مختلفی همچون خرید از شرکت‌های بازرگانی، بورس کالا و یا خرید مستقیم از درب کارخانه را در اختیار دارید. از آنجایی که خرید از بورس کالا و یا خرید مستقیم از کارخانه، خریداران را با مشکلاتی همچون محدودیت تناژ سفارش و یا عدم عرضه روزانه روبه‌رو می‌کند، بنابراین بسیاری از متقاضیان خرید ناودانی، روش اول یعنی خرید از شرکت‌های بازرگانی را انتخاب می‌کنند. بنابراین ما نیز در ادامه این مقاله، به بررسی خرید ناودانی از این شرکت‌ها می‌پردازیم.

لیست نکات مهم هنکام خرید ناودانی

 اطلاعاتی که باید توسط مشتری به فروشنده اعلام شود

چنانچه قصد خرید ناودانی و استعلام قیمت این مقاطع فولادی را داشته باشید، لازم است برخی اطلاعات مهم سفارش خود را به فروشنده اعلام کنید. در این صورت، فروشنده قادر است تا قیمت را به شما اعلام نماید. در ادامه، به اطلاعاتی که می‌بایست توسط مشتری در زمان خرید به فروشنده اعلام نماید را عنوان می‌کنیم.

  1. مشخص کردن استاندارد ناودانی: UPE و UNP
  2. سایز ناودانی
  3. طول شاخه: 6 یا 12 متری (امکان برش در طول کمتر با توجه به سفارش)
  4. برند و کارخانه تولیدکننده
  5. تناژ مورد نیاز
  6. محل تخلیه
  7. شیوه پرداخت: اعتباری یا نقدی

تایید نمودن پیش‌فاکتور و پرداخت وجه

پس از دریافت مشاوره، استعلام قیمت و انتخاب محصولات توسط مشتری، در این مرحله پیش‌فاکتور سفارش، که در آن زمان حدودی تحویل بار نیز مشخص شده، توسط کارشناسان فروش صادر و برای مشتریان ارسال می‌شود.

مشتری موظف است تا پیش‌فاکتور را به دقت بررسی نموده و هرگونه مغایرت در آن را به کارشناسان اعلام نماید. در صورتی که پیش‌فاکتور مورد تائید مشتری قرار گیرد، نیاز است تا وجه آن را پرداخت نموده تا بر اساس سفارش، محصولات تامین شده و برای مشتری ارسال شود.

مزیت خرید ناودانی از شرکت‌های بازرگانی آن است که مشتریان می‌توانند در تناژ دلخواه، سفارشات خود را ثبت نموده و از وضعیت سفارش خود به طور لحظه‌ای مطلع شوند. همچنین امکان ویرایش سفارش (کاهش یا افزایش تناژ) در پیش‌فاکتور وجود خواهد داشت.

در نظر داشتن هزینه‌های جانبی

پیش از تائید پیش‌فاکتور، مشتری می‌بایست تا هزینه آن را پرداخت نماید اما باید به هزینه‌های جانبی نظیر ارسال، بارگیری و باسکول نیز توجه داشته باشد.

پس از خرید ناودانی باید چه مواردی را در نظر داشته باشیم؟

لیست نکات مهم پس از خرید ناودانی در این تصویر آورده شده است

به عنوان آخرین مرحله در راهنمای خرید ناودانی، نکاتی را خواهیم گفت که باید پس از خرید ناودانی به آن توجه کنید.

انجام هماهنگی‌های مربوط به دریافت سفارش

پس از آنکه مرحله تامین سفارش توسط فروشنده انجام گرفت، در این مرحله شما به عنوان مشتری می‌بایست هماهنگی‌های مربوط به دریافت محصول از جمله تامین نیروی انسانی و یا وسایل جابه‌جایی برای تخلیه بار را انجام دهید.

تسویه نهایی

کمی‌ قبل‌تر اشاره کردیم که وزن ناودانی، تاثیر به‌سزایی در تعین قیمت ناودانی دارد. بنابراین صدور فاکتور نهایی خرید محصولات، پس از مرحله بارگیری و باسکول و تعیین وزن دقیق سفارش انجام می‌گیرد. بنابراین آنچه در فاکتور نهایی مشاهده می‌شود، قیمت دقیق سفارش است که بر اساس آن، بستانکار یا بدهکار بودن مشتری تعیین می‌گردد. در صورتی که مشتری بدهکار باشد، می‌بایست تسویه حساب خود را قبل از دریافت بار انجام دهد، در غیر اینصورت، مبلغ اضافه که توسط وی پرداخت شما، به وی بازگشت داده خواهد شد.

بررسی‌هایی نهایی

یکی از مواردی که پس از خرید ناودانی باید آن را در نظر داشته باشید آن است که فرایند تامین و حمل و نقل این محصولات، نیاز به زمان دارد بنابراین در برخی مواقع، ناودانی‌ها، به‌‌خصوص در سایزهای وارداتی، ممکن است دچار زنگ‌زدگی شوند. چنانچه زنگ‌زدگی از نوع سطحی و معمولا به رنگ زرد باشد و امکان پاک کردن آن به کمک دستمال وجود داشته باشد، جای نگرانی نیست زیرا کیفیت محصول را تحت تاثیر قرار نمی‎دهد. اما در برخی مواقع، زنگ‌زدگی معمولا به رنگ نارنجی مایل به قرمز و از نوع عمیق است به صورتیکه سطح محصول را دچار پوسته می‌کند. در این حالت، می‌بایست کیفیت بار را به خوبی بسنجید. علاوه بر این موضوع، نیاز است تا ناودانی را از نظر صاف بودن سطح آن کاملا بررسی کنید تا خم‌شدگی و قوس بر روی آن مشاهده نشود.

کلام آخر

در مقاله راهنمای خرید ناودانی که توسط سایت آهن ملت در اختیار شما عزیزان قرار گرفت، در مورد نکات مهمی که می‌بایست حین خرید این مقاطع فولادی در نظر داشته باشید صحبت کردیم. در گام اول باید بدانید که پیش از خرید ناودانی، می‌بایست اطلاعات کاملی همچون وزن، ابعاد، انواع ناودانی و برندهای تولیدکننده آن در اختیار داشته باشید تا بر این اساس، قادر به انتخاب محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب باشید. همچنین نیاز است تا در زمان خرید نیز به نکات مهمی نظیر پیش‌فاکتور، هزینه‌های جانبی و… توجه کنید. در نهایت پس از دریافت بار، نکاتی وجود دارند که توجه به آن‌ها منجر به خرید محصولاتی مرغوب و با کیفیت خواهد شد. به اطلاع شما کاربرات گرامی می رسانیم، علاوه بر قیمت ناودانی قیمت دیگر محصولات فولادی از قبیل قیمت ورق و … در جداول قیمتی مندرج در وبسایت اهن آلات به روزرسانی می شود.

مجموعه آهن ملت، به عنوان یکی از مراکز معتبر عرضه و فروش انواع ناودانی، این محصولات را با کیفیت بالا و بهترین قیمت بازار به شما همراهان گرامی عرضه می‌نماید. در صورت تمایل به استعلام قیمت روز ناودانی و یا دریافت مشاوره پیش از خرید، می‌توانید با کارشناسان ما در واحد فروش این مجموعه به شماره 02167103 تماس حاصل نمایید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
11 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Nima

بسیار عالی و کاربردی بود … نکات آموزنده زیاد داشت … به نظرم اینگونه توضیحات بسیار کمک میکنه که بهترین انتخاب رو داشته باشیم من که واقعا استفاده کردم امیدوارم برای بقیه هم همینطور بوده باشه … تشکر از سایت و مجموعه باارزشتون.

غلامی

قصد خرید ناودانی رو داشتم این مطلب رو که خواندم کلی اطلاعات در مورد این محصول پیدا کرده الان دیگه فهمیدم موقع خرید باید به چه مواردی توجه کنم.

جمشیدی

سلام عرض ادب وبلاگ کاملی بود و توضیحات جامعی داشت ،، کاملا متوجه شدم برای خرید ناودانی چه ملاک های لازمه و چه کالایی مزیت داره
متشکرم 👌

کاظم رادمهر

بسیار اطلاعات هوشمندی در راهنمای خرید و مزیت و نکات کلیدی خرید ناودانی ثبت شده بود ،
همچنین پشتیبانی تلفنی مجموعه در خرید خیلی راهنما بودن

trackback

[…] هستید، به شما کاربران گرامی پیشنهاد می کنیم مقاله ” راهنمای خرید ناودانی ” را مطالعه […]

سینا مرادی

تشکر از شما بابت ارائه مطالبی از این دست … خیلی کانل بود و نویسنده راهنمای بسیار خوبی ارائه داده … پنج ستاره میوم.