خرید پروفیل زد یکی از مهمترین اقداماتی است که فعالان صنعت ساخت و ساز باید آن را در نظر داشته باشند. امروزه انواع متنوعی از پروفیلهای زد در بازار وجود دارند که میبایست با توجه به نیاز پروژه، بهترین و مناسبترین پروفیل را انتخاب نمود. در این راهنما، که توسط سایت آهن ملت تهیه شده است سعی داریم به بررسی جامع و کامل انواع پروفیلهای زد، معیارها و مشخصات فنی آنها بپردازیم. پس مطالعه راهنمای خرید پروفیل زد را از دست ندهید. آگاهی از قیمت پروفیل زد نیز به شما در انتخاب محصول متناسب با بودجه شما کمک بسیار شایانی می کند.
راهنمای خرید پروفیل به همراه نکاتی که باید بدانید
برای آن دسته از افرادی که در صنعت ساختمان مشغول به فعالیت هستند، اهمیت دارد تا با توجه به نیاز پروژه مورد نظر خود، بهترین مقاطع فولادی را انتخاب و خریداری نمایند. به همین دلیل ضروری است تا پیش از خرید این محصولات از جمله پروفیل زد، اطلاعات جامع و کاملی در اختیار افراد قرار گیرد. در مقاله راهنمای خرید پروفیل زد، ما هرآنچه که باید پیش از خرید این پروفیلها بدانید را در اختیار شما قرار خواهیم داد پس در ادامه همراه ما باشید. چنانچه مایل به دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه خرید کلیه پرفیل ها هستید، به راهنمای خرید پروفیل بازار آهن مراجعه نمایید.
اهمیت خرید پروفیل در صنعت ساختمان
پروفیلها، مقاطع فولادی توخالی بوده که در انواع ساختمانی و صنعتی در بازار آهن موجود هستند. پروفیلهای ساختمانی که با اسامی همچون قوطی ساختمانی نیز در میان خریداران و مصرفکنندگان این محصولات شناخته میشوند، یک مقطع فولادی توخالی هستند که مهمترین ویژگیهای آنها را باید قابلیت انعطافپذیری، جوشپذیری و شکلپذیری، تنوع ابعاد، مقاومت بالا در برابر فشار و بارهای وارده دانست. به دلیل همین ویژگیهاست که از این پروفیلها، امروزه به طور گسترده در پروژههای ساختمانی استفاده میگردد.
اگر بخواهیم به طور خلاصه، نگاهی به کاربرد این محصولات بیندازیم باید گفت از پروفیلهای ساختمانی به منظور ساخت نرده و راهپله، نمای ساختمان، پلسازی، ساخت حفاظ تراس و… استفاده میشود. خرید پروفیل در صنعت ساختمان متناسب با نیاز پروژه، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است بنابراین پیش از اقدام به خرید این محصولات، نیاز است تا اطلاعات دقیقی از مشخصات و ویژگیهای این محصولات در اختیار داشته باشید. ازاینرو، ما تصمیم گرفتیم در مقاله راهنمای خرید پروفیل زد، اطلاعات لازم برای خرید این پروفیل سبک و ساختمانی را در اختیار شما قرار دهیم.
نگاهی به پروفیل زد و کاربرد آن
اگر سری به بازار آهن زده باشید متوجه میشوید که طیف وسیعی از پروفیلهای سبک و سنگین در بازار موجود هستند که در پروژههای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند. پروفیل زد، یکی از انواع پروفیلهای سبک است که به دلیل استحکام و انسجام بالا در ساختار خود، از آن به صورت گسترده در ساخت سولههای ورزشی، پیسازی، سالن کنفرانس، استادیوم و… استفاده میشود. دلیل نامگذاری این پروفیلها به نام پروفیل زد، شکل مقطع این محصولات است که به حرف Z در زبان انگلیسی شباهت دارد. این پروفیلها همچنین از خواص مکانیکی بسیار خوبی برخوردار هستند و بر اساس وزن و ابعاد، تنوع نسبتا بالایی دارند.
پروفیلهای زد، به دلیل شکل ظاهری که دارند، در برابر آسیب و ضربه از مقاومت بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل، شاهد تنوع کاربرد این پروفیلها در صنایع مختلف هستیم. از جمله مهمترین کاربردهای پروفیل زد میتوانیم موراد زیر را نام ببریم:
- کشتیسازی
- ریلسازی
- استادیوم ورزشی
- سوله
- سقف شیروانی و ناودانی
- سقف گلخانه، کارخانه، سالنهای چندطبقه، انبارهای ورزشی و…
- ریل درب و پنجره، نرده و حصار
- ساخت فریمهای فلزی
دستهبندی انواع پروفیل زد
اکنون که با پروفیل زد و کاربرد آن آشنا شدید، زمان آن رسیده که در این قسمت از راهنمای خرید پروفیل زد، نگاهی به دستهبندی این محصولات بیندازیم. آشنایی با انواع پروفیل زد، به شما کمک خواهید کرد تا در هنگام خرید، بتوانید محصولی کاملا مناسب را برای پروژههای خود انتخاب کنید.
پروفیلهای زد را میتوان از نظر ارتفاع جان در انواع زیر دستهبندی نمود:
- Z16: ضخامت 2 تا ۳ میلیمتر، وزن سبک، مناسب برای استفاده در ساختمانهای کوچک
- Z18: ضخامت 2 تا ۳ میلیمتر، جنس متریال متفاوت با Z16
- Z20: ضخامت 2 تا 3.5 میلیمتر، تنوع کاربری بالا، تنوع ضخامت
- Z22: ضخامت 2 تا 3.5 میلیمتر، سنگینترین پروفیل زد موجود در بازار، تنوع بالای وزن، قیمت بالا
پروفیلهای زد همچنین از نظر شکل ظاهری در انواع زیر دستهبندی میشوند:
- زد ساده بدون لبه
- زد ساده لبهدار
- زد پانچدار
قیمت پروفیل زد در بازار، تابع عواملی همچون ضخامت و سایز است بنابراین چنانچه قصد خرید این پروفیلها دارید، باید به منظور اطلاع از قیمت دقیق انواع این محصولات، نوع پروفیل مورد نظر خود را انتخاب کنید.
ویژگیها، مشخصات و جنس پروفیل زد
پروفیلهای زد به خانواده پروفیلهای باز تعلق دارند و در تولید آنها از آلومینیوم و فلزات سبک استفاده میشود. یکی از بزرگترین مزایایی که این محصولات در اختیار شما قرار میدهند، سهولت نصب آنهاست که سبب شده تا تقاضا برای خرید این محصولات، به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
یکی از سوالات رایج خریداران پروفیل زد، در مورد ابعاد این محصولات است. از جمله مواردی که در مورد این پروفیلها باید به آن توجه کنید آن است که منظور از ابعاد، تنها ارتفاع و ضخامت پروفیل نیست. لبههای پروفیل زد به نام بال و حد فاصل لبهها، به نام جان پروفیل زد شناخته میشوند. منظور از ابعاد یا ارتفاع یک پروفیل، قسمت پشت دو بال است.
ویژگیهای پروفیل زد، بسیار متنوع هستند. برای مثال، اگر به سطح این پروفیل دقت کنید، متوجه میشوید که بر روی آن، عاجهای فراوانی وجود دارد که سبب میشود تا استحکام آنها به میزان قابل توجهی افزایش یابد. به علاوه اینکه این محصولات در برابر رطوبت و خوردگی مقاومت بالایی دارند، انعطافپذیری آنها بسیار خوب است و بر اساس استانداردهای ملی تولید شدهاند. چنین ویژگیهایی سبب شده تا تقاضا برای خرید پروفیل زد، در مقایسه با گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
اگر بخواهیم به طور کلی به مشخصات مشترکی که پروفیلهای زد در بازار دارند نگاهی بیندازیم، میتوانیم موارد زیر را نام ببریم که در میان کارخانههای مختلف، یکسان هستند:
- ارتفاع: 16-22 سانتیمتر
- طول: ۶ متر
- ضخامت: 3-2.5 میلیمتر
- نوع پانچ: ۸ سوراخه و ۶ سوراخه
کدام کارخانهها تولیدکننده پروفیل زد هستند؟
به منظور تولید انواع پروفیل زد، نیاز است تا از دستگاههای مخصوص و تجهیزات مدرن استفاده شود. در حال حاضر، کارخانجات بسیار مطرحی در کشور ما وجود دارند که با برخورداری از این تجهیزات، انواع پروفیل زد را تولید و به بازار عرضه مینمایند. بنابراین شما با اطلاع از این کارخانجات، به راحتی قادر هستید محصولات مورد نظر خود را انتخاب کنید.
شرکت پروفیل آسیا، گروه صنعتی تهران شرق، شرکت پروفیل صابری، شرکت کیان فولاد متین و شرکت سریر صنعت از جمله کارخانجات تولیدکننده پروفیل زد در کشور به شمار میروند. چنانچه قصد دارید انواع پروفیل زد را به صورت مستقیم و از درب کارخانه خریداری کنید، میتوانید پس از تماس با این کارخانههای مطرح، از موجودی روزانه، قیمت روز، هزینه حمل و نقل و… اطلاع حاصل نموده و سفارشات خود را ثبت کنید.
اما اگر قصد دارید پروفیل زد را به سادهترین شکل ممکن و بدون نگرانی از هزینه حمل و نقل سفارش دهید کافیست تا با کارشناسان ما در سایت آهن ملت تماس حاصل کنید. ما در این مجموعه، کلیه مقاطع فولادی را با تضمین قیمت، کیفیت و اصالت در اختیار شما همراهان گرامی قرار میدهیم. بنابراین میتوانید با خیال آسوده، کلیه سفارشات خود را ثبت نموده و آنها را در سریعترین زمان ممکن تحویل بگیرید. در ادامه مقاله راهنمای خرید پروفیل زد، قیمت این محصولات در بازار و عوامل موثر بر آن را بررسی خواهیم کرد.
چه عواملی قیمت پروفیل زد را مشخص می کنند؟
تا به این قسمت از مقاله راهنمای خرید پروفیل زد، هرآنچه نیاز بود درباره این پروفیلهای سبک بدانید را در اختیار شما قرار دادیم. یکی از مواردی که همواره مورد توجه خریداران و مصرفکنندگان پروفیل زد قرار دارد، قیمت این محصولات در بازار و عوامل موثر بر آن هستند. اطلاع از این موارد، در هنگام خرید پروفیل زد، کمک بسیار بزرگی به شما خواهد کرد بنابراین این بخش از مقاله را به دقت مطالعه کنید.
برخی از عواملی که به طور مستقیم روی قیمت پروفیل زد تاثیر دارند، شامل پارامترهای زیر هستند:
- برند تولیدکننده ورق: یکی از موارد موثر بر قیمت پروفیلهای زد در بازار، کارخانه تولیدکننده ورق این محصولات است. تولیدات برخی از کارخانهها، در مقایسه با ورقهای متفرقه موجود، از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار هستند که این امر، به طور مستقیم سبب افزایش قیمت پروفیل زد خواهد شد.
- خدمات پانچکاری: در صورتیکه پروفیل زد، به صورت سفارشی تولید شده باشد قطعا نیاز است تا خدمات پانچکاری متفاوتی بر روی آن انجام گیرد که این امر، سبب تغییر در قیمت نهایی پروفیل زد خواهد شد.
- ارتفاع پروفیل: همانطور که مشاهده کردید، پروفیلهای زد از نظر ارتفاع در انواع 16، 18، 20 و 22 تولید و به بازار عرضه شدهاند. قیمت پایه پروفیل بر اساس ارتفاع 18 انجام میگیرد بنابراین، قیمت سایر پروفیلهای زد بیشتر از قیمت پروفیل Z18 هستند.
- ضخامت پروفیل: ضخامت پروفیل زد از دیگر فاکتورهایی است که سبب افزایش قیمت این مقاطع فولادی میگردد. اما جالب است بدانید پروفیل زد با ضخامت 3 میلیمتر قیمت پایینتری در مقایسه با ضخامت 2 میلیمتری دارد.
با در نظر گرفتن عوامل ذکرشده، باید گفت اعلام نرخ پروفیل زد، امری چالشبرانگیز است. چنانچه قصد خرید این مقاطع فولادی را دارید، توصیه ما این است که با مراکز فروش این محصولات، که از اصالات و کیفیت کالاهای آنها اطمینان دارید، تماس حاصل نموده و کلیه اطلاعات لازم درباره قیمت این پروفیلها را دریافت کنید.
به منظور استعلام قیمت پروفیل زد، کافیست تا پارامترهایی نظیر ارتفاع، ضخامت، طول، تناژ و نقشه پانچ مورد نیاز خود را به کارشناسان فروش اعلام کنید تا به این ترتیب، قیمت دقیق پروفیل زد در اختیار شما قرار داده شود.
نکات مهم در راهنمای خرید پروفیل زد
در انتهای مقاله راهنمای خرید پروفیل زد، لازم است چند نکته مهم را به شما همراهان گرامی یادآور شویم. برای آنکه خرید پروفیل زد برای شما به صورت بیعیب و نقص انجام گیرد، لازم است در هنگام خرید، به نکات زیر توجه کنید.
پروفیل زد، باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد و هیچگونه ترک، اعوجاج یا تابخوردگی بر روی آن مشاهده نشود. همواره تعداد شاخه مورد نیاز را به دقت با کارشناس فروش چک کنید تا خرید شما بدون مشکل انجام گیرد. همچنین اگر این پروفیلها را به صورت کیلویی خریداری کردید، پیشفاکتور را از نظر صحت وزن درجشده به دقت بررسی کنید. در نهایت، اگر درخواست پانچکاری دادهاید، پروفیل را به خوبی بررسی کنید تا درخواست شما به درستی انجام گرفته باشد.
کلام آخر
پروفیل زد، از جمله پرمصرفترین مقاطع سبک در صنعت ساخت و ساز به شمار میرود. در حال حاضر، امکان خرید اینترنتی این محصولات توسط فروشگاههای بسیاری برای خریداران و مصرفکنندگان فراهم شده است. امیدواریم که با مطالعه مقاله راهنمای خرید پروفیل زد در سایت آهن ملت، توانسته باشید تا اطلاعات لازم و ضروری در مورد این محصولات را کسب نموده و با کیفیتترین پروفیل را خریداری نمایید.