وبلاگ

هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل

راه اندازی کارخانه تولید پروفیل

ساخت کارخانه پروفیل برای آن دسته از افرادی که سرمایه‌ای در اختیار دارند و تمایل دارند در یک پروژه مطمئن و سودآور سرمایه‌گذاری کنند، گزینه بسیار هیجان‌انگیزی محسوب می‌شود.قطعاً با شنیدن نام کارخانه پروفیل، یک واحد صنعتی پیشرفته در ذهن شما شکل می‌گیرد که در زمینه تولید پروفیل فعالیت می‌کند و تعداد زیادی پرسنل در آن مشغول به فعالیت هستند. این تصور چندان هم دور از ذهن نیست چراکه همانند بسیاری از افراد دیگری که چنین واحد صنعتی را راه اندازی کردند، شما نیز به راحتی می‌توانید این مجموعه را راه‌اندازی و مدیریت کنید. در این مقاله از سایت آهن ملت همراه ما باشید چرا که قصد داریم هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل را برآورد کنیم و به شما بگوییم برای راه‌اندازی یک واحد صنعتی نیاز به دریافت چه مجوزهایی دارید.

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید آن است که این مراحل راه‌اندازی باید به صورت گام به گام انجام گیرند. به بیان ساده در مرحله اول باید تحقیقات بازار را انجام دهید، طرح کسب و کار خود را تدوین کنید تا بتوانید بهینه‌سازی فرایندها و مدیریت اجرایی را با جزئیات زیاد بررسی نمایید. در نهایت با راه‌اندازی واحد صنعتی تولید پروفیل، علاوه بر اینکه سرمایه خود را در یک فرصت پربازده و سودآور سرمایه‌گذاری می‌کنید، اشتغال زایی می‌نمایید و صنعت کشور را توسعه می‌بخشید.

برآورد هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل

با در نظر گرفتن برخی عوامل موثر و جزئیات دقیق قادر هستید هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل را برآورد کنید. برخی از نکاتی که باید در این مورد به آن توجه کنید را در اختیار شما همراهان گرامی قرار می‌دهیم.

انتخاب محل تاسیس کارخانه

پیش از هر کاری باید مکان مناسب برای راه‌اندازی کارخانه را انتخاب کنید. این محل باید دسترسی راحتی به خدمات و حمل و نقل داشته باشد. برای انتخاب محل مناسب و برآورد هزینه‌ها باید هزینه‌هایی نظیر خرید یا اجاره زمین، مطالعات زمین‌شناسی و توسعه زیرساخت‌ها را در نظر داشته باشید.

هزینه ساختمان و تجهیزات

از دیگر هزینه‌هایی که باید آن را در برآورد هزینه‌های مربوط به احداث کارخانه لحاظ کنید، هزینه خرید تجهیزات و ماشین‌آلات تولید پروفیل، هزینه نصب و راه‌اندازی این تجهیزات و هزینه مربوط به احداث ساختمان است.

راه اندازی کارخانه پروفیل

مهندسی و طراحی

این هزینه‌ها در هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل شامل هزینه‌های مرتبط با دریافت مشاوره‌های معماری و فنی، مهندسی و طراحی مهندسی هستند.

تهیه ماشین‌آلات و سایر تجهیزات

به منظور خرید تجهیزات و ماشین‌آلات مرتبط با تولید، تهیه سیستم اتوماسیون و سایر تجهیزات اداری باید هزینه‌های مرتبط را در نظر بگیرید.

هزینه استخدام و آموزش نیروی کار

منظور اجرای فرایند تولید و انجام امور اداری لازم است تا هزینه استخدام و آموزش نیروی کار را لحاظ کنید.

تحقیق و توسعه

به منظور بهبود بخشیدن به فرایند تولید و همچنین افزایش کیفیت محصولات باید هزینه‌های مرتبط با تحقیق و توسعه را در نظر داشته باشید.

تبلیغات و بازاریابی

بازاریابی و تبلیغات نقش بسیار مهمی در معرفی هرچه بیشتر برند شما دارد. بنابراین باید برای برندینگ و بازاریابی محصولات خود هزینه‌های مرتبط را لحاظ کنید.

تهیه مواد اولیه

برای شروع فعالیت و تولید محصولات باید هزینه‌های خرید و ذخیره‌سازی مواد اولیه را در نظر داشته باشید.

مدیریت مالی و حسابداری

از دیگر هزینه‌های مرتبط با راه‌اندازی کارخانه تولید پروفیل می‌توان به هزینه مدیریت مالی و ایجاد سیستم حسابداری اشاره کرد.

بازرسی‌ها و استانداردها

قطعاً به منظور بازرسی‌های کیفی و رعایت استانداردها لازم است تا هزینه‌های مرتبط را در نظر بگیرید.

هزینه‌های اجرایی

علاوه بر تمام هزینه‌هایی که تا به این بخش گفته شد لازم است تا هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل را در بخش جانبی و اجرایی نظیر بیمه و مالیات، مالی، اداری و… را در نظر داشته باشید. در بازار آهن به دلیل بروز نوسانات دلار و ارز، قیمت انواع محصولات آهنی از جمله قیمت پروفیل ساختمانی و قیمت پروفیل صنعتی به صورت رزوانه تغییر می کند، بنابراین به شما کاربران گرامی پیشنهاد می کنیم جهت مشاهده قیمت روز این محصولات به جداول قیمتی صفحه محصولات مراجعه نموده و یا با شماره 02167103 تماس حاصل نمایید.

هزینه‌های زنجیره تأمین

زنجیره تامین مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز نیز هزینه‌هایی دارند که باید آن‌ها را لحاظ کنید.

همانطور که مشاهده کردید برآورد هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل در طی چندین مرحله مختلف انجام می‌گیرد. بنابراین در هر مرحله باید به جزئیات توجه کنید تا بتوانید محاسبات دقیقی انجام دهید. علاوه بر این موارد، هزینه‌های پیش‌بینی نشده و مخارج ناگهانی نیز وجود دارند که موظف هستید تا بودجه مناسبی برای آن‌ها در نظر بگیرید.

مجوزهای مورد نیاز برای راه‌اندازی کارخانه پروفیل

به منظور آنکه بتوانید فعالیت خود را مطابق با مقررات، رعایت استانداردها و به صورت قانونی آغاز کنید لازم است تا برای تاسیس کارخانه پروفیل، مجوزهای مختلفی را دریافت نمایید. در این بخش برخی از مجوزهایی که برای راه‌اندازی کارخانه پروفیل نیاز دارید را عنوان خواهیم کرد.

  1. مجوز تاسیس شرکت
  2. مجوز انشعابات گاز، آب و برق
  3. مجوزهای سازمان صنعت و معدن یا سازمان ملی استاندارد
  4. مجوز ساخت، نصب و بهره‌برداری
  5. مجوز سازمان حفاظت محیط زیست
  6. مجوز احداث سازه
  7. مجوز واردات و صادرات (در صورت تمایل به وارد یا صادر کردن مواد اولیه یا محصولات)
  8. مجوز آتش نشانی
  9. مجوز استفاده از آب و انرژی

در نظر داشته باشید با توجه به مواردی همچون محل احداث و قرارگیری کارخانه و یا شهری که قصد احداث کارخانه را در آن دارید، مجوزهای عنوان‌شده ممکن است تغییر پیدا کنند. در صورتی که تمایل دارید در این زمینه اطلاعات دقیق‌تری کسب کنید توصیه می‌کنیم از وکیل یا متخصصان حقوقی خبره مشاوره دریافت نمایید.

هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل در خط تولید پروفیل  UPVC

همانطور که احتمالاً می‌دانید برای تولید قاب پنجره عموماً از پروفیل upvc یاUnplasticized Poly vinyl Chloride  استفاده می‌گردد. اگر نگاهی به قاب پنجره‌های قدیمی بیندازید احتمالاً متوجه می‌شوید که در تولید تمام آن‌ها از آهن استفاده شده است. پس از مدتی، آلومینیوم به دلیل دارا بودن ویژگی‌های بسیار منحصربه‌فرد توانست تا جایگزین آهن شود و پس از آن شاهد تولید قاب پنجره آلومینیومی و عرضه آن به بازار بودیم. اما در حال حاضر پروفیل‌های UPVC به دلیل قیمت به صرفه تولید، جای پنجره‌های آلومینیومی را گرفته‌اند.

سوالی که احتمالاً در اینجا برای شما به وجود آمده است آن است که به چه مقدار پول برای راه‌اندازی خط تولید این محصول پرکاربرد نیاز داریم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت بهتر است در ابتدا سرمایه‌ای که برای راه‌اندازی این خط تولید در اختیار دارید را در نظر داشته باشید چرا که بر اساس سرمایه موجود انتخاب‌های متفاوتی برای شما وجود دارد. برای مثال شما با هزینه بسیار کمی می‌توانید یک کارگاه کوچک اجاره کنید، تعداد پرسنل اندکی استخدام نمایید و خط تولید دست دوم داشته باشید. پس از مدتی، با توجه به پیشرفت کار می‌توانید کسب و کار خود را توسعه دهید.

کلام آخر

با توجه به قیمت پروفیل ، راه‌اندازی کارخانه تولید پروفیل برای آن دسته از افرادی که به دنبال یک فرصت سرمایه‌گذاری پر بازده هستند، می‌تواند فرصتی جذاب باشد. برای این کار لازم است تا هزینه‌ها را به صورت دقیق برآورد کنید و مجوزهای مورد نیاز را دریافت نمایید. برخی از هزینه‌هایی که باید آن‌ها را در زمینه هزینه راه‌اندازی کارخانه پروفیل نظر داشته باشید شامل خرید یا اجاره زمین به منظور احداث کارخانه، تهیه تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز، هزینه‌های مرتبط با مهندسی و طراحی، استخدام و آموزش نیروی کار، هزینه تحقیق و توسعه کارخانه، برندینگ و بازاریابی، خرید و ذخیره‌سازی مواد اولیه، مدیریت مالی، استانداردها و هزینه‌های مرتبط با زنجیره تامین و هزینه‌های اجرایی هستند. برای راه‌اندازی خط تولید پروفیل upvc نیز با یک کارگاه کوچکتر و خرید خط تولید دست دوم، می‌توانید فعالیت خود را آغاز نموده و پس از گذشت زمان آن را توسعه دهید. برای آنکه بتوانید در این زمینه به موفقیت دست یابید باید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید، بازار را به خوبی مطالعه کنید و فعالیت خود را مطابق با مقررات قانونی انجام دهید. برای آنکه در مسیر درست گام بردارید و در این راه موفق شوید نیاز است که از وکیل یا متخصصان حقوقی مشاوره دریافت کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها