وبلاگ

کارخانه های تولیدکننده پروفیل سبک (مبلی)

کارخانه های تولیدکننده پروفیل سبک

پروفیل های مبلی در ساخت بسیاری از سازه های ساختمانی و صنعتی به کار می روند. مبلمان، تجهیزات، قطعات خودرو و دوچرخه، تجهیزات صنعتی و ساخت هواپیما، صنایعی هستند که در آن ها از پروفیل سبک و دیگر انواع پروفیل ها به صورت عمده استفاده می شوند. قیمت انواع پروفیل سبک بر اساس معیار های مختلفی توسط کارخانجات تعیین می شود. لازم به ذکر است کارخانجات مختلف در ایران در حال تولید این محصول هستند و با کیفیت های مختلفی پروفیل سبک را روانه بازار آهن می کنند. در این مقاله از وبسایت مجموعه توان کاوش شکیبا می خواهیم شما را با کارخانه های تولیدکننده پروفیل سبک آشنا نماییم. چنانچه مشتری این محصول و یا مایل به جمع آوری اطلاعات در این زمینه هستید، به شما پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا پایان مطالعه نمایید.

لزوم آشنایی با تولیدکنندگان پروفیل سبک بازار آهن

به دلیل تنوع در محصولات تولیدی و همچنین پروژه های مختلف صنعتی و ساختمانی آشنایی با انواع پروفیل سبک و محصولات فولادی می تواند به شما در انتخاب محصولی مناسب کمک کند.

برترین کارخانه‌ های تولیدکننده پروفیل سبک در ایران

به طور کلی پروفیل های سبک در کارگاه ها کوچک و همچنین کارخانه های بزرگ شهر های صنعتی تولید می شوند. در کارگاه ها کیفیت محصولات متناسب با استانداردهای بین المللی نیست و مجریان تنها در صدد رفع نیاز و نزدیک نمودن کیفیت محصولات به استاندارد ها هستند. اما در مورد کارخانه های بزرگ و معتبر می توان عنوان نمود، در فرایند تولید محصول، استاندارد های بین المللی رعایت گردیده و مشتریان می توانند بدون وجود نگرانی در زمینه کیفیت محصول اقدام به خرید نمایند. در اکثر موارد، مجریان و کارفرمایان پروژه های بزرگ، خرید از کارخانجات معتبر را در اولویت قرار داده و در پروژه های مختلف به کار می گیرند. پروفیل مبلی نیز در گروه پروفیل های پر مصرف طبقه بندی می شود و در طیف وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند. از این رو، دارا بودن کیفیت مناسب و استاندارد های لازم از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه قصد داریم به معرفی برترین کارخانه های تولید کننده پروفیل مبلی بپردازیم. بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا پایان مطالعه نمایید.

شکل ظاهری پروفیل مبلی چگونه است؟

پروفیل های مبلی در انواع مختلفی تولید و روانه بازار می شوند. به طور کالی میتوان پروفیل های مبلی را به سطوح مقطع فلزی توخالی تشبیه نمود. این سطوح مقطع در شکل های مربع، مستطیل، لوزی، بیضی و دایره تولید می شوند. مشتریان نیز با توجه به نیاز پروژه خود می توانند از کارخانه یا بازار اقدام به خرید این محصول نمایند. آگاهی از کارخانه های تولید کننده پروفیل سبک و همچنین آشنایی با استانداردها به شما در انتخاب پروفیل سبک مناسب کمک شایانی می کند. در دیگر مقالات موجود در وبسایت مجموعه توان کاوش شکیبا شما می توانید مقالات مرتبط با راهنمای خرید پروفیل را مشاهده نمایید.

پروفیل چیست و چه کاربردهایی دارد؟

پروفیل ها آلیاژی از فلزاتی نظیر زیرکونیوم، وانادیوم، تیتانیوم، آهن، منگنز و کربن است. می توان گفت پروفیل ها از ابتدای قرن 19 ام میلادی به بازار وارد شدند و فردی با نام Comenius Whitehouse به عنوان اولین سازنده پروفیل در کشور انگستان در نظر گرفته می شود. پس از تولید این محصول و با گسترش بخش صنعت و ساختمان، تولید این محصول شکل پیچیده تری گرفت. با انجام قابلیت جوشکاری و تولید پروفلی های بدونن درز، این محصول به طور گسترد تر در اجرای پروژه های مختلف صنعتی و ساختامانی مورد استفاده قرار گرفت. تفاوت پروفیل ها در نحوه تولید، تغییر در ضخامت، استحکام، نوع آلیاژ مورد استفاده و … است و می تواند کارایی آن را به صور کلی تغییر دهد. بنابراین آگاهی از آخرین تغییرات در روند تولید این محصولات آشنایی با استاندارد ها در زمان خرید پروفیل از اهمیت بالایی برخوردار است.

در این بخش به تقسیم بندی انواع پروفیل می پردازیم:

پروفیل ها به دو گروه صنعتی و ساختمانی طبقه بندی می شوند. استفاده از پروفیل های سبک در بخش صنعت شامل موارد زیر است:

  1. سیستم های گرمایشی و سرمایش
  2. ساخت خودرو
  3. ساخت دوچرخه
  4. ساخت لوله
  5. ساخت تجهیزات پزشکی

در بخش ساختمان نیز پروفیل سبک جهت اجرای پروژه های زیر به کار می رود

  1. ساخت درب و پنجره
  2. اجزای سازه

در ادامه لازم است تقسیم بندی پروفیل ها را از نظر سطح مقطع مورد بررسی قرار دهیم.

پروفیل های سبک از نظر سطح مقطع در دو گروه باز و بسته قرار می گیرند. در میان پروفیل های سبک، پروفیل های بخش زیر به طور عمده در بخش صنعت ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند:

  • HAT
  • U
  • I
  • Z

 پروفیل های سطح مقطع بسته

  • کلافی 509
  • سپری 507
  • لنگه دری 508
  • پروفیل های مورد استفاده در کرکره برقی و  PVC

کاربردهای پروفیل در صنایع مختلف

پروفیل ها به طور کلی در دو بخش صنعت و ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. از دیگر سو، از طریق 3 فرایند زیر تولید و روانه بازار می شوند:

  • فرایند تولید نورد گرم
  • فرایند تولید نورد سرد
  • فرایند مرکب (نورد سرد و گرم به صورت همزمان)

نوع دیگر تقسیم بندی ها که برای پروفیل در نظر گرفته می شود، وزن این محصول است. در بخشهای مختلف صنعت و ساختمان و با توجه به نیازهای پروژه ، وزن پروفیل مبلی حائز اهمیت می گردد. می توان گفت که یکی از اصلی ترین فاکتورهای تعیین قیمت پروفیل سبک ، وزن این محصول است. پروفیل ها را میتوان از نظر وزنی به سه قسمت سنگین، نیمه سنگین و سبک طبقه بندی نمود.

تولید پروفیل سبک

کارخانه های تولیدکننده پروفیل سبک

پروفیل مبلی

همانطور که در ابتدای این مقاله ذکر گردید، پروفیل سبک، در بازار با نام پروفیل مبلی نیز شناخته می شود. این نوع از محصولات، از ورق های روغنی و از طریق فرایند نورد سرد تولید و در دسترس مشتریان قرار می گیرند.

پروفیل نیمه سنگین

پروفیل های نیمه سنگین را می توان در موارد زیر طبقه بندی نمود:

  • نبشی
  • ناودانی
  • سپری
  • لوله

این نوع از پروفیل ها در انواع مختلف در بازار موجود هستند.

پروفیل های سنگین

این نوع از محصولات دارای مقاومت بسیار بالایی هستند و  با استفاده از ورق های سیاه 1.5 میلی متری روانه بازار می شوند.

تولید پروفیل سبک در ایران

خوشبختانه این محصول در بازار داخلی، در کارخانه های برتر تولید کننده پروفیل ساخته و روانه بازار می شوند. می توان با بررسی بازار هدف و انجام تحقیقات مداوم و گسترده بر نیاز مشتریان کیفیت و نحوه تولید پروفلی سبک را گسترش داده و کیفیت کلی پروژه های مختلف را بهبود دهند. از سوی دیگر می توان با کنترل میزان عرضه و تقاضا، قیمت این پروفیل را تا میزان بسیار زیادی کنترل نمود.

یکی از مهمترین الکوهای مصرفی کشورهای در حال توسعه، جلوگیری از خام فروشی مواد اولیه است. بنابراین، کارخانه های برتر تولید کننده پروفیل مبلی و دیگر محصولات فولادی، فولاد و آهن خام را به عنوان ماده اولیه استفاده نموده و با بهره گیری از دیگر صنایع همراه می شود. از این رو می توان با ایجاد بازار کاری فعال، نیاز صنایع مختلف را بر طرف نمود. علاوه بر پروفیل های سبک که در بخش تولید محصولات ساختمانی مورد استفادع قرار میگیرد، باید بگوییم، انواع پروفیل ساختمانی که توسط کارخانه های مختلفی تولید می شود، به ظور گسترده توسط پیمانکاران خریداری می شود.

چگونه می توان از کارخانه های تولید پروفیل سبک حمایت نمود؟

کارخانه های مختلف تولیدکننده محصولات فولادی در حال حاضر با بهره گیری از مواد خام با کیفیت ورق های گرم را نیز تولید میکنند. ورق های گرم نیز به عنوان یکی از مهمترین و با کیفیت ترین مواد اولیه جهت ساخت انواع محصولات فولادی در نظر گرفته می شود. با حمایت از این کارخانجات می توان به رشد کارخانه و حفظ مواد اولیه کمک نمود و شرایط اقتصادی را بهبود داد.

از سوی دیگر می توان با انجام صادرات پروفیل سبک ، اقتصادی پایدار و گردش مالی ایجاد نمود. اولین قدم در بخش صادرات پروفیل سبک ، تولید محصولات با کیفیت و سپس برندینگ است. با دریافت مشاوره و راهکارهای کاربردی می توانید در گام درست تبلیغات نام نهاد و با ضمانت کیفیت بالا مشتریان ثابت و جدید را جذب نمود.

لازم به ذکر است در پایان این مقاله، به معرفی برترین کارخانه های تولید کننده پروفیل مبلی می پردازیم.

برترین کارخانه های تولید کننده پروفیل مبلی (سبک)

همانطور که پیشتر عنوان گردید، امروزه در ایران کارخانه های مختلفی در حال تولید پروفیل سبک هستند. این کارخانجات به دلیل دسترسی به تکنولوژی روز دنیا و همچنین اطلاع دقیق از آخرین استانداردهای فرایند تولید، محصولات معتبری را تولید و در دسترس مشتریان قرار می دهند.

کلام آخر

در این مقاله از مجموعه آهن ملت کوشیدیم که شما کاربران گرامی را با نحوه، انواع و کارخانه های تولید کننده پروفیل سبک آشنا نماییم. چنانچه در این زمینه نیاز مند به اطلاعات بیشتری هستید، به شما توصیه می کنیم با شماره 02167103 تماس حاصل نمایید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها