کاهش تقاضای داخلی و وجود ظرفیت مازاد در کارخانجات فولاد، تولیدکنندگان را ناگزیر کرد تا محصولات خود را برای فروش به مشتریان خارجی اختصاص دهند. این امر سبب شد تا علیرغم افزایش 30 درصدی حجم فروش، گردش مالی حاصل از صادرات در ماه آوریل نسبت به مدت مشابه در سال قبل، 10 درصد کاهش پیدا کند. در این خبر از آهن ملت به بررسی قیمت میلگرد در یک ماه اخیر می پردازیم.
قراردادهای آتی میلگرد فولادی در ماه مه به کمتر از 3500 یوان برای هر تن رسید که پایینترین سطح در طول یک ماه اخیر محسوب میشد و نسبت به مدت مشابه سال قبل، 10 درصد کاهش را تجربه کرد. این امر ناشی از ضعف تقاضا در بخش ساخت و ساز چین بود که موجب شد این کشور به عنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد در جهان، مازاد عرضه خود را به بازارهای صادراتی هدایت کند.
دفتر سیاسی چین به وضعیت بحرانی بخش مسکن اعتراف کرده و متعهد شد که اقداماتی را به منظور کنترل عرضه بیش از حد واحدهای مسکونی انجام دهند که این امر میتواند چشمانداز فعالیتهای ساخت و ساز را در آینده محدود کند.
این اظهارات مقامات چینی، مدتی پس از آن صورت گرفت که دادههای بخش خصوصی نشان داد فروش آپارتمانهای جدید توسط 100 شرکت بزرگ ساخت و ساز مسکن در چین در ماه آوریل، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 45 درصد کاهش داشته است.
افت تقاضای داخلی و وجود ظرفیت مازاد در کارخانجات فولاد، شرکتهای تولیدکننده را ناچار کرد تا محصولات خود را برای فروش، به مشتریان خارجی اختصاص دهند. این امر سبب شد تا علیرغم افزایش 30 درصدی حجم فروش صادراتی، گردش مالی حاصل از صادرات در ماه آوریل در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل، 10 درصد کاهش یابد.
این روند همزمان با آغاز تحقیقات کشورهای برزیل و ترکیه در خصوص دامپینگ محصولات فولادی چین شد. همچنین ایالات متحده آمریکا نیز تعرفههای وضعشده علیه واردات فولاد از چین را تمدید کرده است. قیمت میلگرد با توجه به تغییرات قیمت جهانی مواد اولیه و سیاست های تاثیرگذار بر آن تغییر کند.