اخبار بازار آهن

همکاری آلمان و اتریش با ایران در فولاد

همکاری آلمان و اتریش با ایران در فولاد

صنعت فولاد کشورمان با سابقه دیرینه خود، به یکی از نقاط قوت اقتصادی کشور تبدیل شده است. این پیشینه غنی، همراه با پیشرفت‌های مداوم، موجب شده تا جایگاه کشور در عرصه جهانی نیز ارتقا پیدا کند به طوری که اکنون، نام ایران در میان پانزده تولیدکننده برتر فولاد جهان به چشم می‎‌خورد.در ادامه با آهن ملت  همراه ما باشید تا از جزئیات از همکاری آلمان و اتریش با ایران در فولاد با خیر شوید.

این موفقیت چشمگیر، توجه برخی فعالان کلیدی صنعت فولاد جهان را به خود جلب کرده است. . کشورهای پیشرو در این صنعت، از جمله اتریش و آلمان، به همکاری و مشارکت در پروژه‌های مشترک ابراز تمایل کرده‌اند.

فولاد که در حال حاضر، عنوان پرکاربردترین فلز در صنایع مختلف را به خود اختصاص داده، آلیاژی از آهن بوده، چیزی در حدود 0.02 تا 2.1 درصد وزن خود دارای کربن است و خواص منحصربه‌فردی دارد.

عناصر آلیاژی موجود در آهن در کنار درصد کربن آن و خواصی همچون عملیات حرارتی و…، سبب شده تا این فلز، توسط صنعتگران و تولیدکنندگان به عنوان یک ماده ایده‌آل شناخته شود که قابلیت استفاده از در طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها از ساخت ماشین‌آلات، ابزارآلات و خودرو گرفته تا سازه‌های عظیم ساختمانی را دارد.

تولید فولاد در کشور ما سابقه‌ای دیرینه دارد و قدمت آن، دوران باستان تخمین زده شد. طبق شواهد به دست آمده، ریشه فولاد هندی نیز از کشور ایران بوده است. ایران، در حال حاضر کشورمان به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید آهن و فولاد در سطح بین‌المللی شناخته می‌شود. همچنین در خاورمیانه، توانسته تا پس از کشور ترکیه، جایگاه دوم را به خود اختصاص دهد. دلیل این امر را باید بهره‌گیری از نیروهای متخصص داخلی و همچنین بهره‌مندی از ذخایر غنی معدنی دانست.

آینده همکاری آلمان و اتریش با ایران در فولاد

آلمان و اتریش، این دو قدرت اروپایی، سابقه درخشانی در زمینه زغال سنگ دارند. همچنین ایران نیز توانسته تا در حوزه تولید فولاد، به جایگاه قابل توجهی دست یابد. در این شرایط، می‌توان امیدوار بود که زمینه برای همکاری مشترک در این حوزه، کاملا فراهم است.

در این زمینه، عضو هیات علمی دانشگاه دوسلدورف آلمان آقای فریدون بوداغی اظهار دارند که این کشورها قادر هستند تا با تکیه بر مزیت‌های متقابل، همکاری درخشان و مثمرثمری در زمینه زغال سنگ و فولاد داشته باشند.

همکاری آلمان و اتریش با ایران در فولاد

همکاری آلمان و اتریش با ایران در فولاد

نگاهی به نقاط قوت ایران در صنعت فولاد

ایران، چیزی در حدود 60 میلیارد تن ذخیره شناسایی‌شده سنگ آهن را در اختیار دارد و نام آن در میان 15 کشور شاخص در جهان به چشم می‌خورد. بنابراین ذخایر غنی معدنی را باید اولین نقطه قوت کشور دانست.

همچنین ایران در زمینه تولید فولاد، سابقه دیرینه‌ای دارد بنابراین می‌تواند از تجارب ارزشمند خود در این حوزه بهره‌مند شود. به علاوه اینکه در کنار تجربه و سابقه درخشان، نیروی انسانی ماهر و متخصص را نیز در حوزه فولاد در اختیار دارد.

ایران از نظر جغرافیایی نیز در منطقه بسیار راهبردی و مناسب قرار گرفته و به راحتی می‌تواند به بازارهای جهانی دسترسی داشته باشد.

با این افزایش تولید بخش بزرگی از نیاز های کشور تامین می شود و این امر باعث شده تا قیمت برخی مقاطع فولادی ( قیمت پروفیل ، میلگرد ، تیرآهن و ورق ) کاهش پیدا کند.شرکت های بزرگی مانند فولاد مبارکه و فولاد خوزستان نقش مهمی در این روند دارند.

چشم‌انداز آینده همکاری مشترک

با در نظر داشتن تمایل دو کشور پیشرفته اروپایی یعنی آلمان و اتریش به همکاری با ایران و همچنین وجود پتانسیل‌های بالقوه در کشورمان، به نظر می‌رسد که این همکاری مشترک، می‌تواند منجر به رشد و شکوفایی چشمگیر صنعت فولاد شود. چنین همکاری، علاوه بر اینکه می‌تواند سبب تقویت و بهبود اوضاع اقتصادی کشور شود، بلکه می‌تواند منجر به رشد اشتغال‌زایی نیز گردد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها